Zakelijk

Bij Hapjes & Zooo bieden we een uitgebreid scala aan zakelijke cateringopties die perfect aansluiten bij jouw behoeften en smaak. Laat ons ervaren team zorgen voor de details, terwijl jij je kunt concentreren op het succes van je zakelijke bijeenkomst.

Bedrijfsontbijt

Begin de werkdag met een smakelijk en gezond bedrijfs ontbijt verzorgd door Hapjes & Zooo. Onze bedrijfs ontbijt opties bieden een uitgebreide selectie van verse en voedzame gerechten, perfect om jou en je team energiek en productief te laten starten. Van verse broodjes en beleg tot yoghurt met granola en seizoensfruit, ons bedrijfs ontbijt zorgt voor een smaakvolle en gemakkelijke start van de dag. Laat ons de catering verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op een succesvolle werkdag. Trakteer jezelf en je collega's op een heerlijk bedrijfs ontbijt dat de teamspirit versterkt.

Bedrijfslunch

Geniet van een smaakvolle en gevarieerde bedrijfs lunch. Onze bedrijfs lunch opties bieden een scala aan verse en overheerlijke gerechten, perfect om jou en je team op te laden tijdens de werkdag. Van gezonde salades en hartige broodjes tot warme maaltijden en verfrissende drankjes, ons bedrijfs lunchmenu zorgt voor een culinaire ervaring die de productiviteit en teamspirit verhoogt. Laat ons de catering verzorgen, zodat jij je kunt concentreren op het werk. Trakteer jezelf en je collega's op een heerlijke bedrijfs lunch die de werkdag nog beter maakt.

Overwerk maaltijden

Op zoek naar heerlijke en voedzame overwerkmaaltijden voor jouw team? Ontdek de smaakvolle opties bij Hapjes & Zooo. Onze overwerkmaaltijden bieden een gevarieerd menu met verse ingrediënten, perfect om de energie en productiviteit hoog te houden tijdens lange werkdagen. Laat ons de maaltijden verzorgen, zodat jullie kunnen focussen op het werk.